За Нас

През 2005 година трима приятели - Митко, Ванко и Христо - след много умуване решиха да направят нещо, за което мечтаеха отдавна, а именно интернет радио с цел да задоволи хората, които харесват поп-фолк, народна музика и балкански ритми. Една вечер Христо предложи продуктът да се нарича «Наздраве». След това името се доразви и се превърна в така добре познатото на всички «Фолк радио Наздраве». Но да ви кажем още за нашите начални стъпки.

Съвсем в началото радиото тръгна в една от локалните мрежи на Студентски град в София. През това време екипът селектираше музика и се приготвяше за стартирането на радиото в интернет пространството. Доста месеци изминаха така, докато не настъпи февруари на 2006 г., когато първите пробни излъчвания на Фолк радио Наздраве в интернет станаха факт. Измина още месец в трескава подготовка за официалния му старт. И ето че това се случи. На 25 март 2006 г. екипът направи първото предаване на живо, което продължи около 10 часа. Тогава радиото излъчваше във формат mp3 pro и само през един линк.

Така измина първата година на Фолк радио Наздраве, през която то събираше фенове - верни слушатели от България и чужбина. Междувременно продължихме да търсим варианти да ни слушат повече хора и пуснахме още два линка, към които нашите слушатели проявиха небивъл интерес.

И така увлечени от идеята, не усетихме как настъпи 25 март 2007 г. и радиото стана на една година. Отпразнувахме я не както сме си мечтали, но все пак подобаващо -  с много гости DJs и много приятели, с едно предаване на живо от столично заведение.

След като радиото стана на една година, решихме и да му сменим звука, тоест да сменим jingle пакета или така наречените опознавателни сигнали, чрез които вие разбирате, кое радио сте си пуснали. Новите jingles стартираха в ефир през април 2007 г.
През цялото това време имаше предавания с ваши поздрави и музикални желания. Водещите - DJ Ванко и DJ Ицо - се превърнаха в хората, които феновете на радиото бяха свикнали да чуват в ефир. Те посрещнаха слушателите на Фолк радио Наздраве и новата 2008 година в ефир с много гости в студиото и страшен купон. 

На втория рожден ден на радиото имахме технически проблеми и не можахме да осъществим постоянно предаване, но пък всичко се повтори на запис на следващата вечер, защото имаше какво да се чуе. Дванайсет от най-добрите DJs от фирма “Стоянови Брос” пускаха музика по случая.

Виждайки, че усилията ни са възнаградени от Вас, нашите слушатели, и от хората, които ни подадоха ръка, ние продължихме да развиваме радиото. Благодарим Ви, драги слушатели! 

Ставайте все повече и ни бъдете все така верни.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.
 

 

Добре дошли в официалния сайт на Фолк Радио „НАЗДРАВЕ”!

Форматът на радиото е поп-фолк, народна музика и балкански ритми non stop.
Можете да ни слушате 24 часа в денонощие от цял свят. 
Фолк Радио „НАЗДРАВЕ” не е ефирно радио. Излъчваме програмата си единствено и само в интернет.

 

DJ Митака на Българската театрална сцена!

Освен DJ и радио водещ, вашият любимец и наш колега, DJ Митака вече може да се похвали с първата си роля на театралната сцена на България.
 
Гледайте телевизионните му изяви, за да разберете от какво се страхува, как се забавлява и как приема новото предизвикателство.
 
БТВ
 
Интервюто по ББТ
 
 
 


Последни клипове

Android

Приложение за андроид

Партньори

Global Tour

Antena-bg.com

 

10-ти рожден ден на Фолкрадио Наздраве


Случайни снимки

ЗА ПОЗДРАВИ

 


Карта на сайта

amazing anal sex